dimarts, 20 de març del 2012

Coavaluació

Com hem comentat avui a classe, cada alumne de 1r haurà d'avaluar un treball de 2n seguint les rúbriques aquí enllaçades.

La feina queda distribuïda de la següent manera:
Jordi: glog sobre Hades.
Helena: present-me sobre Hèracles.
Jèssica: present-me sobre Teseu.
Aida: glog sobre Jasó.
Judith: glog sobre Apol·lo i Àrtemis.
Imanol i Cèlia: glog sobre La guerra de Troia.
Danny: present-me sobre Afrodita, Hera i Atenea.
Emili: present-me sobre Perseu.

El termini per presentar el vostre comentari és el dilluns 26 de març: el podeu lliurar en mà o publicar-ho amb un comentari a aquesta entrada.

7 comentaris:

  1. La qualitat d'informació és correcta i suficient.
    No presenta cap enllaç (encara que no sé si havia de tindre).
    Té algunes faltes, com per exemple les comes. Només ha utilitzat tres aspectes: l'àudio, el text i les imatges.
    Quant a la presentació, està molt bé el contrast del fons amb els dels pergamins. Encara que els recursos utilitzats m'han embolicat una mica perquè no sabia que tenia que llegir després. Faltaria un títol. Les imatges són molt xules. La canço m'ha encantat, però no me'n recordo del títol.
    En general m'ha agradat, li posaria un 7.

    ResponElimina
  2. Conté un informació correcta, amb la qual es pot entendre de que va la història, però no apareix cap enllaç del qual s'ha extret la informació, només hi ha un vídeo. Dels recursos necessaris apareixen el text, imatges i un vídeo, encara que els que falten es complementen amb un mapa i un arbre dels personatges creat personalment per al pòster. Hi ha diverses errades ortogràfiques.

    La tria de colors està molt bé, i es pot entendre perfectament el text.El fons està ben triat, però no està relacionat amb el contingut. Les imatges i el vídeo estan ben col·locats i es reconeix molt bé a quin fragment de la història pertany cada imatge, i a més apareixen tots els textos necessaris per entendre la història. Les imatges són extretes de la xarxa i són molt adequades. El vídeo que hi ha insertat no es original, però també està relacionat amb el contingut.

    ResponElimina
  3. La informació d'aquest glog està molt bé i ens explica molt bé el personatge d'Hades.
    No té faltes ( o almenys no de importants)
    La presentació del glog fa una molt bona referència del tema del que parla, el fons li dona una vivéncia molt bona i et fa posa en ambient. Les imatges estan molt bé, la música està molt bé i fa referència al tema tractat.
    Aquest treball m'ha agradat molt, i com a nota li posaria un 9.5.

    ResponElimina
  4. La informació esta be, el format que te la presentació m'ha agradat molt ja que el contrast del fons clar amb les imatges fosques es molt polit la musica es de Harry poter no? la musica ha estat molt be i per a la meva opinió la nota del treball es de un 8

    ResponElimina
    Respostes
    1. La música és "El lago de los cisnes" de Tchaikovsky i no tinc ni idea de si surt a alguna pel·lícula de Harry Potter.

      Elimina
  5. El informació que ha posat al treball està ben redactat encara que hagués set millor si li hagués posat algún enllaç perquè no n'hi ha cap, així reforçaria una mica més la informació i s'entendria una mica millor a l'hora d'exposar-lo. Només n'hi ha un parell d'errades ortogràfiques. Dels cinc recursos que s'havia d'utilitzar, només n'ha utilitzat tres, que són: el text, imatge i àudio. En general, hi ha fet un esforç per buscar la informació i el contigut està elaborat. Tot està de forma ordenada i cada paràgraf té un contigut important, i per acabar, cap enunciat es contradictori.

    ResponElimina
  6. Aquesta presentació està molt bé, encara que faltaba el títol. L'informació està bastant bé, té bona vocalització i és molt fàcil d'entendre la història. Atreu l'atenció perquè sembla que té un bon domini del tema. M'agradat aquesta presentació perquè no conté cap text sinò imatges i les imatges estan molt bé.

    ResponElimina